Vezi cine va moderniza linia de tramvai din Cluj Napoca si cum vor avansa lucrarile! - VIDEO


Contractul pentru "Modernizarea liniei de tramvai" din Cluj Napoca a fost adjudecat pentru suma de 104 milioane de lei.

Comisia de licitatie a finalizat procedura de atribuire a contractului de executie pentru obiectivul "Modernizarea liniei de tramvai pe tronsoanele Manastur – Piata Garii – B-dul Muncii".

Pentru aceasta licitatie s-au depus 7 oferte de catre: ALPINE S.A., BALZOLA CONSTRUCtII S.R.L., ISAF- SOCIETATE DE SEMNALIZaRI sI AUTOMATIZaRI FEROVIARE S.A., MARI-VILA COM S.R.L., MARTIN ROSE ROMANIA, SOCIETATEA DE CONSTRUCTII IN TRANSPORTURI BUCUREsTI S.A. si SWIETELSKY Baugesellschaft mbH -Astalrom – Euroconstruct – Transferoviar Grup

"Dintre aceste oferte s-au calificat numai doua, respectiv cea a ISAF Societate de semnalizari si Automatizari Feroviare SA, in valoare de 111.188.845 lei si cea a asocierii SWIETELSKY Baugesellschaft mbH - Astalrom – Euroconstruct – Transferoviar Grup, in valoare de 104.022.863,41 lei. Oferta castigatoare a fost declarata cea a asocierii SWIETELSKY Baugesellschaft mbH - Astalrom – Euroconstruct – Transferoviar Grup, in valoare de 104.022.863,41 lei", precizeaza reprezentantii Primariei Cluj Napoca.

Contratul se va semna dupa expirarea termenului de 10 zile pentru eventuale contestatii, urmand ca lucrarile sa fie demarate concomitent pe cele doua sectoare ale obiectivului de investitii, in cel mai scurt timp.

Finantarea acestui contract este realizata din fonduri europene nerambursabile, accesate de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca prin Programul Operational Regional, axa 1.1, destinata polilor de crestere.

Proiectul de modernizare a liniei de tramvai pe tronsonul Manastur-Piata Garii – vizeaza modernizarea a 11,49 km cale simpla tramvai, refacerea a 630 mp suprafata carosabila si refacerea a 10.732 mp de strat de uzura, construirea a 12 peroane refugiu si amenajarea 3200 mp spatiu verde.

Modernizarea liniei de tramvai pe tronsonul P-ta Garii – Bd. Muncii va consta in refacerea a 14,18 km de cale simpla pentru tramvai, refacerea a 1.420 mp de suprafata carosabila, 370 mp de sistem rutier integral refacut, 15.547 mp de strat de uzura refacut, 7.774 ml de drenuri, 402 mp de spatiu verde amenajat si construirea a 3 rampe acces.

Comentarii Facebook