Vezi cine va canta la Zilele municipiului Cluj Napoca si cand vor avea loc!


Zilele municipiului Cluj Napoca vor avea loc in perioada 27 mai - 3 iunie si se vor continua cu Festivalul International de Film Transilvania (TIFF).

Primarul Sorin Apostu a anuntat ca in 8 zile de spectacol vor fi organizate zeci de manifestari sportive si culturale.

"TIFF era programat pe luna mai si a fost devansat pentru luna iunie si se va lega de evenimentul nostru. Avem sponsori principali pe Ursus, Nokia si Cosmote si va costa 70.000 de euro. Finantarea este asigurata de sponsori si primaria Cluj Napoca nu cheltuie nimic", a precizat Sorin Apostu. 

Printre artistii care vor canta se numara formatia Iris si Andra, a mai spus primarul, care nu a vrut inca sa dezvaluie si alte nume, deoarece acum se poarta negocieri.

In cadrul Zilelor municipiului Cluj Napoca vor fi 7 teme mari: descopera scriitorii, descopera arhitectura si comorile orasului, targuri traditionale, descopera sportul si descopera natura, prin  vizite la gradina botanica.

Concertele vor avea loc in Piata Unirii pe o scena special amenajata, dar si in Piata Lucian Blaga. Pe langa concertele pentru tineri, in care vor canta trupe cunoscute, vor fi spectacole sustinute si de Filarmonica Transilvania, Opera Romana si Opera Maghiara.



Joi 2 iunie, in Piata Lucian Blaga, vor avea loc un concert si o proiectie a unui film TIFF pe un ecran gigantic care va fi montat pe Casa de Cultura a Studentilor.


Vezi si...

Vezi tot probgramul Zilelor Municipiului Cluj-Napoca

Adi Hadean: "Frigaruia de 100 de metri de la Zilele Clujului va fi un record mondial" - INTERVIU

Comentarii Facebook