Vasile Blaga la Cluj: Nu am în agendă excluderile din partid

 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri la Cluj că Biroul Politic Național va discuta cazurile unor membri ai partidului care au criticat partidul, dar că excluderile nu sunt o prioritate.

 

Nu avem listă de excluderi. Pot să îi înţeleg pe unii colegi că sunt supăraţi, dar PDL este în plin proces de reconstrucţie, e mult de lucru pentru reconstrucţie în teritoriu şi a mesajului. Observ colegi din partid care, în loc să se lupte cu USL, permanent atacă partidul folosind aceeaşi retorică ca şi USL. Alţi colegi văd rău că PDL îl atacă pe preşedinte, dar noi nu l-am atacat, doar am avut viziuni diferite despre comasarea terenurilor. Nu mă deranjează nimeni care are critici la adresa partidului, dar denigrările ne deranjează. Luni la BPN, discuţii despre activitatea unor colegi este clar că o să avem, dar nu avem ţintă excluderile, dar nu ştiu cum se vor finaliza discuţiile şi unde se va ajunge, pentru că suntem un partid democratic care trebuie să discutăm în interior. (…) Eu nu doresc să plece nimeni din PDL. Este mult de lucru şi mă aştept ca toată lumea să participe la acest efort”, a spus Vasile Blaga. 

 

Despre cazul lui Cristian Preda, care a criticat PDL, Vasile Blaga a declarat că ”pe mine nu mă deranjează criticile. Ultima critică este guvernul din umbră. Nu îl voi desemna eu, ci partidul. Cred că luni vom discuta acest caz”, a mai adăugat Vasile Blaga.

 

Liderul PDL i-a transmis și lui Teodor Baconschi că nu este în situaţia ”să declare PDL o adunătură de putregai şi de a da lecţii de morală”

.

Vasile Blaga a participat, vineri, la Cluj-Napoca, la o dezbatere a Departamentului de administraţie publică, locală şi centrală, justiţie, siguranţă naţională al PDL pe tema regionalizării şi revizuirii Constituţiei.

Comentarii Facebook