USR PLUS se laudă că a ZDROBIT PNL în Cluj-Napoca. 40% e scor istoric


UPDATE

La primele ore ale dimineții, când mai erau de raportat câteva zeci de mii de voturi la nivelul județului, datele arată o victorie categorică a Alianței USR PLUS în Cluj-Napoca, cu peste 42% din voturi, urmată de PNL, cu 25% din opțiuni, și o victorie și în județul Cluj, cu aproximativ 32% dintre opțiuni pentru USR PLUS și 30% pentru PNL. PSD a dispărut în ceață, la nivelul municipiului mai păstrând undeva pe la 7% din voturi și ceva peste 10% în județ. Și asta în condițiile în care prezența la vot a fost absolut impresionantă, aproape 70% în municipiul Cluj-Napoca, și peste 60% în județul Cluj! 

-----------------------------

USR PLUS ar fi obținut în Cluj-Napoca un scor istoric, adunând la 40% din voturi. Clujul a fost de 20 de ani fief al PDL și PNL, dar acum cele două partide au fuzionat și ce a rezultat nu mai este privit cu ochi buni, fiind un produs nereformat, cu aceiași ”jucători” din fostul PDL la cârmă.

Potrivit unor calcule din cadrul USR PLUS, Alianța ar avea 40% pe Cluj-Napoca din voturi, PNL 29%, iar PSD numai 9%. Culmea este că Emil Boc își pierde treptat influența politică și nu mai trage lista. El a câștigat Primăria Cluj-Napoca cu 70% și PNL s-a culcat pe lauri, dar realitatea este mult diferită de postările de pe Facebook. Clujenii vor fapte, iar lista PNL nu este credibilă. 

Clujenii nu s-au regăsit pe lista PNL, cu personaje precum Gheorghe Falcă, Daniel Buda sau Mircea Hava.

Pe județ, ar fi șanse ca USR PLUS să fie tot peste PNL, dar aici lucrurile nu mai sunt la fel de credibile, pentru că organizația PSD este puternică.

BEJ va anunța luni dimineața la ora 11.00 datele finale. 

Între timp, PNL face o numărătoare a voturilor și ar putea prezenta cifre realiste. 

Comentarii Facebook