USR PLUS a câștigat Floreștiul. PNL a luat scor în media națională


Floreștiul a fost câștigat de USR PLUS, dar și PNL -ul a obținut un scor bun. 

O zi magnifică ieri pentru Florești. Chapeau Bas și felicitări pentru toate cele 20.107 persoane care și-au exercitat dreptul de vot. Mulțumesc de încredere celor aproape 6 mii de persoane care au ales PNL. Această încredere și acest vot va fi răsplătit cum se cuvine, prin fapte, atât de acțiunile viitoare ale PNL Florești, cât și de cele ale PNL de la nivel național. 

O prezență la vot uriașă, un număr de voturi record pentru PNL la Florești, o victorie zdrobitoare a dreptei, un scor minuscul pentru PSD. 

Au fost înscriși pe listele permanente 30.221 persoane. Au votat 15.026 persoane din aceste liste plus pe liste suplimentare 5036 persoane care nu aveau domiciliul în Florești (în tranzit sau care au venit din municipiu pentru a-și exercita dreptul la vot, din cauza aglomerației de acolo de la secțiile de vot, ori persoane care nu au domiciliul în Florești). Un total de 20107 persoane au votat, adică PREZENȚĂ LA VOT DE 66,53”, a declarat primarul comunei Horia Șulea. 

Pentru PNL, un scor în media națională (unde am înregistrat o victorie fantastică!) și cea județeană, peste cel de la municipiu. Aproape 6000 de voturi, de șase ori mai mare decât numărul de voturi de la ultimele europarlamentare, dublu față de ultimele alegeri locale și parlamentare, semn că actuala administrație locală este conectată la dorințele floreștenilor și vine în întâmpinarea acestora. 

Locul doi la procente, semn că e loc de mai mult, de mai multă muncă (asta sec, fără a intra în discuția listelor suplimentare!)”, a mai spus primarul Șulea.

Rezultatele parțiale arată astfel pe UAT Florești: 

USR Plus – 43,5 % (8749 voturi)

PNL – 28,83 % (5785 voturi)

UDMR – 6,2 %

PSD – 4,1% 

PMP – 4,3 %

PSRO – 3,2 %

ALDE – 1,8%

Comentarii Facebook