USL Cluj: Neavand proiecte proprii, Emil Boc minte cu privire la proiectele lui Marius Nicoara


USL Cluj le atrage atentia clujenilor asupra modului demagogic si mincinos in care candidatul Emil Boc isi face campania electorala. Pentru ca nu are proiecte proprii si pentru ca singurul lucru concret cu care se poate lauda este ca "a pornit impreuna si a continuat impreuna" cu Sorin Apostu, astazi Emil Boc ii minte pe clujeni cu privire la programul de guvernare locala al lui Marius Nicoara.

"Dupa ce le-a cerut clujenilor sa ii fie recunoscatori pentru realizari imaginare, dupa ce s-a autovictimizat facand plangeri la Parchet, acum Emil Boc redevine el insusi si face ceea ce stie el cel mai bine: minte si face diversiuni", a declarat Marius Nicoara, candidatul USL pentru Primaria Cluj-Napoca.

 

Incepand de saptamana trecuta clujenii au fost sunati de la un call center in numele cotidianului Monitorul de Cluj. Oamenii erau intrebati ce parere au despre faptul ca Marius Nicoara vrea sa anuleze gratuitatile pentru pensionari de pe transportul in comun si sa dea bani spre mediul de faceri. Vineri seara intr-o emisiune TV locala Emil Boc a afirmat acelasi lucru.

Precizam ca in programul de guvernare al candidatului Marius Nicoara la capitolul 9. Seniorii orasului implicati in deciziile administratiei, aliniatul 8 se spune explicit "Mentinem gratuitatea pentru mijloacele de transport public pentru pensionari". Mai mult, la aliniatul 10 se spune "Vom mentine fiecare facilitate creata deja prin hotarari ale Consiliului Local". "Ii reamintesc lui Emil Boc ca programul meu de guvernare locala a fost facut public primul, inca de la inceputul campaniei si a  fost prezentat intr-o conferinta de presa, exact in forma in care este si astazi public pe www.clujulmeritatotul.ro",  a adaugat Marius Nicoara. 

Asa cum a castigat alegerile parlamentare in 2008, mintindu-i pe profesori ca le va mari salariile cu 50%, acum Emil Boc vrea sa castige Primaria, batandu-si joc de batranii orasului. Clujul nu mai poate fi guvernat cu minciuni, a mai afirmat Marius Nicoara.

Comentarii Facebook