USL Cluj a facut contestatii in privinta numaratorii voturilor in mai multe sectii din Cluj-Napoca


Reprezentantii USL Cluj au depus contestatii in privinta modului in care s-a facut numaratoarea voturilor la mai multe sectii de votare din Cluj-Napoca.

"Reprezentantii USL Cluj din mai multe sectii de votare din municipiul Cluj-Napoca au contestat numaratoarea voturilor. In urma acestui demers, care are ca scop securizarea voturilor, toate buletinele de vot se renumara si fiecare buletin de vot este aratat membrilor sectiei de votare respective. Sunt mai mult de cinci sectii in care s-au depus astfel de contestatii", a declarat Ana-Maria Danciu, purtatorul de cuvant al USL Cluj.

"Noi mai avem, luni dimineata, cam 30 de sectii unde numaram voturile. in mai multe dintre aceste sectii s-au depus contestatii", a mai spus purtatorul de cuvant al USL Cluj.

PDL nu a mai trminat numaratoarea paralela, dar nici USL.

Inainte de acest moment, Adriean Videanu a anuntat ca, dupa centralizarea voturilor facuta de PDL, Emil Boc a castigat Primaria Cluj-Napoca. Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a confirmat si el aceasta informatie.

Candidatul PDL ar avea 42% din voturi, iar cel al USL 38%, dupa numararea a 70% din voturi.

In privinta votului la Consiliul Judetean Cluj, la fiecare actualizare a datelor, se schimba ocupantul primului loc. La CJ Cluj, 37,9 % din voturi au fost contabilizate de PDL, iar 35% de USL.

 

BOMBA? Boc este PRIMARUL CLUJULUI dupa numararea a 70% din voturile exprimate

Comentarii Facebook