USL cere sesiune parlamentara extraordinara pe tema tensiunilor sociale


Uniunea Social Liberala vrea sa ceara o sesiune parlamentara extraordinara in care sa se dezbata situatia politica si tensiunile sociale din ultimele zile.

"Acesta este sindromul unui sfarsit de regim, cand cei mai inalti reprezentanti in stat nu mai au curajul sa apara public si cand se recurge la violenta in locul ratiunii si dialogului", se arata intr-un comunicat emis de USL, semnat de Victor Ponta si Crin Antonescu.

De asemenea, liderii USL critica lipsa unei reactii clare a lui Traian Basescu si Emil Boc in ceea ce priveste protestele din ultimele zile

"Uniunea Social Liberala constata absenta totala a autoritatilor si atitudinea incalificabila a actualei puteri, care, in locul unei reactii responsabile si rationale, in fata protestelor publice, nu ne-a oferit decat interventia jenanta a unui politruc de mana a doua, precum Sever Voinescu", se mai arata in comunicat.

Reprezentantii USL au afirmat in repetate randuri in ultimele zile ca vor organizarea alegerilor anticipate cat mai repede.

Comentarii Facebook