Baconschi: Alegerea o vor face cei care muncesc, nu mahalaua violenta


Ministrul Afacerilor Externe ii acuza prin blogul sau pe liderii partidelor de opozitie ca stau in spatele miscarilor de strada din ultimele zile.

"Dupa ce ani de zile si-a etalat figura uzata exclusiv pe ecranele batranei Securitati, Crin Antonescu a trecut in sfarsit la fapte. Ma rog, nu direct – asta ar fi cerut prea mult curaj –, ci prin interpusi, simpatizanti ai ordinii noi pe care ne-o pregatesc locotenentii si caporalii lui Ion Iliescu. Alaturi de copilotul sau Ponta, a lansat un apel la manifestatii pentru suspendarea Presedintelui “in strada si rasturnarea guvernarii PDL", a scris Baconschi pe blogul sau.

Acesta mai face referire la alegerile care vor fi organizate anul acesta, despre care spune ca cei care vor vota si vor alege vor fi romanii care muncesc si nu huliganii violenti.

"Anul care incepe va fi crucial pentru Romania. Optiunea e simpla: reforma, responsabilitate, siguranta sau regres, populism, domnia batei. Alegerea o va face insa Romania vrednica, Romania care munceste, Romania insetata de viitor, nu mahalaua violenta si inapta incolonata, ca minerii odinioara, in spatele mostenitorilor Securitatii", a scris Teodor Baconschi pe blogul sau.

Comentarii Facebook