Un senator clujean vrea să se revină la Starea de Urgență pentru a lupta cu coronavirusul: Nu mai sunt locuri în unele spitale


Senatorul Pro România Cluj, Vasile Ilea, cere reinstituirea stării de urgență, pe fondul creșterii numărului de cazuri de coronavirus. 

Din păcate azi am avut un record negativ de COVID 19 în România : 555 de noi cazuri. De asemenea mai multe spitale se află la limită, în acest moment existând 237 de cazuri în ATI-uri.

În urmă cu ceva timp atrăgeam atenția asupra ”relaxării” premature și mai ales prost înțelese. Se pare că în fuga după voturi, politicienii bătuți în cap și inconștienți, îndeamnă la adoptarea de noi elemente de relaxare. 

Cred că se impun noi condiții de conviețuire și protecție a populației, inclusiv noi restricții elementare pentru stoparea pandemiei. 

A sta și a asista pasiv la creșterea numărului de îmbolnăviri, fără a lua măsuri în regim de urgență, este absolut inadmisibil!

De aceea eu cred că se impune o nouă variantă a stării de urgență!”, a transmis Vasile Ilea.Untitled.png

RECORD de cazuri de coronavirus! 555 de persoane confirmate pozitiv într-o singură zi. E cel mai mare număr de cazuri de până acum


Comentarii Facebook