Un politician clujean e SUPĂRAT că nu se deschide o biserică și în Aeroportul Cluj

 

Fostul președinte al Consiliului Județeean Cluj, Mihai Seplecan, este supărat că nu se deschide o biserică și în Aeroportul Cluj, pentru a se putea ruga pasagerii. 

 

Mă aflu plecat departe de Cluj momentan dar am fost informat de prigoana împotriva preotului și credincioșilor ortodocși de la aeroportul clujean. Pentru a nu știu câta oară am fost informat de abuzurile si presiunile ce le face acest Ciceo în aeroport de catre anumiți angajați. Directorul care se crede la serviciu pe moșia personală se opune ca preotul ortodox să slujească la capela ortodoxă, cu Hramul Sfântului Ilie, ridicată în incinta aeroportului. Capela stă închisă. De ce?”, se întreabă fostul șef al CJ Cluj.

 

Numărul mare de pasageri care tranzitează Aeroportul au nevoie înainte de a zbura cu avionul de un loc sfințit unde să se roage. Mulți pasageri ar putea vizita sau să se închine la capelă, mai ales că Sfântul Ilie e si protectorul aviatorilor, care majoritatea sunt ortodocși. În zilele de sărbători sau în pauzele de masa, piloții și angajații avioanelor de linie ar avea unde să se închine prin deschiderea capelei din incinta aeroportului”, a mai spus Seplecan, pe Facebook.

 

Mihai Seplecan este cercetat penal pentru că s-a angajat în posturi publice folosind o diplomă studii falsificată. El a fost exclus din PNL și de mai bine de un an este în pelerinaje pe la mănăstiri.

 

Seplecan a mai avut o postare care a stârnit reacții. El a spus că la Untold se invocă AntiHristul.

 

 

Foto: Mihai Seplecan s-a botezat în raul Iordan și a postat imaginile pe Facebook

Comentarii Facebook