Un deputat PNL anunță că toţi parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură au acceptat să voteze la vedere


Toţi cei 237 de parlamentari care au semnat moţiunea de cenzură iniţiată de PNL împotriva Guvernului Dăncilă vor vota la vedere, pentru a nu mai exista ”trădări”, a anunţat Adrian Oros, vicepreşedintele PNL.

Vicepreşedintele PNL, deputatul Adrian Oros, a declarat, joi, că sunt trei parlamentari PSD care au semnat moțiunea de cenzură.

Titlul moţiunii de cenzură este ”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă”, documentul urmând să fie depus în 30 septembrie, pentru a putea fi citit şi votat în Parlament în 7 – 8 octombrie. Toţi cei 237 de parlamentari care au semnat până acum moţiunea de cenzură au acceptat să voteze la vedere, pentru a vedea toţi cetăţenii cum votează şi susţin căderea Guvernului Dăncilă. În declaraţii, mulţi au spus că Guvernul Dăncilă trebuie să plece, iar acum au ocazia să demonstreze că susţin acest lucru. De asemenea, vrem să nu existe riscul ca unii să semneze moţiunea, dar să nu o voteze, astfel că trebuie să îşi asume votul. Sunt trei parlamentari PSD care au semnat, dar am vorbit cu mai mulţi parlamentari care nu au semnat şi care au spus că vor vota moţiunea. PNL este pregătit să intre la guvernare, iar viitorul Guvern va fi de maximum 15 – 16 miniştri şi mai puţini secretari de stat”, a spus Oros.

Parlamentarul infirmă variantele de premieri vehiculate în special de PSD Cluj, pentru a discredita moțiunea, denumită ”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”.

Comentarii Facebook