Un deputat cere boicotarea benzinăriilor maghiare din România. Ce scrie presa maghiară

 

Boicotarea benzinăriilor maghiare din România este comentată de presa din Ungaria. 

 

Cererea aparține liderului PRU, deputatul Bogdan Diaconu, care a precizat că benzinăriilor MOL trebuie boicotate până la predarea lui Marko Attila autorităților române.

 

Campania de boicotare a benzinăriilor MOL din România ia amploare. Distribuie și tu mai departe apelul nostru. Trebuie să îi arătăm Ungariei că românii știu să dea replica potrivită ascunderii infractorului de la UDMR! E timpul să ne facem singuri dreptate!”, scrie deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, într-o postare pe pagina personală de Facebook. 

 

Fostul deputat Marko Attila Gabor a fost dat în urmărire de Poliția Română și apare pe site-ul Inspectoratului General al Poliției Române la ”Persoane urmărite”, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, pe 29 aprilie, arestarea sa preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, fiind acuzat în dosarul ANRP. 

 

Fostul deputat a fost trimis în judecată alți 7 inculpați, printre care și fostul șef al ANI Horia Georgescu, care, la data faptelor, făceau parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, precum și 4 inculpați care aveau calitatea de experți evaluatori autorizați.

 

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, prin acțiunile sau inacțiunile lor intenționate, cei 12 inculpați au produs un prejudiciu bugetului statului român de peste 84,5 milioane euro, scrie realitatea.net.

Comentarii Facebook