Un clujean a sesizat la 112 o groapă de pe un drum, reparat de două ori în ultimii 6 ani: ”Unde te crezi, în ceva țară europeană?” - VIDEO


Un clujean a sesizat de două săptămâni, prin 112, o groapă de pe Drumul Județean 107F, din Luncani spre județul Alba. 

Atenție cei care folosesc DJ 107F. De două săptămâni am sesizat la 112 starea dezastruoasă a drumului, dar nu s-a întâmplat nimic. Sper o autosesizare!”, a sesizat acestea, extrem de optimist. ”Crezi ca politia are curaj sa sanctioneze administratorul drumului? Unde te crezi, în ceva țară europeană?”, i-a replicat cineva.

Conform anunțurilor de presă făcute de Consiliul Județean Cluj, administratorul drumului, această porțiune a fost reparată de două ori în ultimii 6 ani. 

În 2017, a început o reparație, finalizată în 2018. Consiliul Judeţean Cluj anunța atunci că au fost finalizate lucrările de aşternere de covor asfaltic în două straturi, respectiv binder şi strat de uzură, pe un tronson de 4.5 kilometri al DJ 107F.

Situat între poziţiile kilometrice 9+860 şi 14+370, sectorul de drum vizat de lucrările de asfaltare este cuprins între limita cu judeţul Alba şi localitatea Luncani.

Investiţia pe care o finalizăm e una importantă şi utilă întrucât acest drum judeţean asigură o legatură rapidă şi facilă între zona Turda – Câmpia Turzii şi judeţul Alba, pe direcţia Ocna Mures. Finalizarea lucrărilor va contribui, cu siguranţă, la crearea de noi oportunităţi de dezvoltare economico-socială a zonei de sud-est a judeţului”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

În 2022, au fost făcute noi lucrări de întreținere, pe DJ 107F limită județul Alba-Luncani. 


Comentarii Facebook