Un clujean ”a îngropat” o stradă spartă de E.ON Gaz. Drumul fusese proaspăt asfaltat - FOTO și VIDEO

 

Muncitorii E.ON Gaz au spart strada Caisului, din cartierul Zorilor, marți dimineața, în jurul orei 8.00. Drumul fusese proaspăt asfaltat și era impecabil. Comapnia E On a fost obligata sa sparga strada, insa, pntru o interventie de urgenta.

 

Ironia sorții a făcut ca groapa să fie săpată în fața sediului de campanie al lui Liviu Alexa, cunoscut pentru că a dus un adevărat război cu E.ON Gaz. 

 

Sunt atât de obosit ca nici nu am chef sa ma enervez. Dis de dimineata, în fața biroului meu (care e și sediu de campanie), s-a inființat un excavator. Colegii nu mi-au spus, unii gândind că mă enervez, ba chiar s-au amuzat imaginându-și ce față o să fac când o să ajung de pe teren.

 

Nu vreau sa par exagerat, să zbier la muncitori, caci ei isi fac treaba. Dar mi se pare ca e o coincidență prea urât mirositoare ca fix în ultima săptămână de campanie, știindu-se câtă aversiune am față de compania E-On Gaz, să primesc un asemenea cadou.

 

Am decis ca cel mai bine e sa depun o coroana de flori la capataiul strazii Caisului, cea care a fost odata proaspat asfaltata si acum e distrusa de E-On Gaz”, a scris Liviu Alexa pe blogul său. 




Comentarii Facebook