Candidații USL Cluj, sprijiniți de Partidul Alianța Socialistă și Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere

 

Candidații USL Cluj la alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi susținuți de Partidul Alianța Socialistă și Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” în urma unor acorduri locale și naționale.

 

USL continuă dialogul cu toate organizațiile responsabile și dornice să contribuie la buna funcționare a democrației și la o guvernare dedicată nevoilor românilor.

 

Partidul Alianța Socialistă și Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere vor susține în 9 decembrie candidații USL Cluj. Aceste alegeri sunt cele mai importante din ultimii 10 ani.  USL va obține majoritatea mandatelor și va forma viitorul guvern al României”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Partidul Alianța Socialistă susține candidații USL Cluj la aceste alegeri parlamentare, profesionalismul și corectitudinea acestei echipei fiind argumente solide pentru noi”, a spus și Gheorghe Oros, președintele PAS Cluj. 

 

Comentarii Facebook