Un blogger îl face PRAF pe Ioan Rus și pe fiul acestuia, după ce ministrul a jignit românii plecați în străinătate



Ioan Rus a făcut o gafă în timpul unei emisiuni, difuzate marți seara, la Digi 24, jignind românii plecați să muncească în străinătate.

Fostul ministru al Transporturilor a spus că românii preferă să plece în străinătate să muncească pe 1.500 euro, iar ”nevestele și se fac curve și copiii golani”.

Un bogger a decis apoi să facă o comparație a celor spuse de Rus, chiar cu fiul PSD-istului.

Ioan Rus, ardelean și ministru în cabinetul Ponta, a zis, într-o emisiune TV de la Digi 24, că românii care muncesc afară sunt vai de capul lor, că câștigă 1500 de euro pe lună, iar ”nevestele li se fac curve și copiii golani”.

Să zicem că ar fi corect. Sigur, e o generalizare de care nici PiticiGratis în zilele lui bune n-ar fi fost în stare, dar SĂ ZICEM. Deci avem pe de o parte pe cetățenii care muncesc ca boii afară ca să li se babardească nevasta cu alții pe bani și să li se apuce copiii de droguri, și pe de alta oamenii cinstiți și patrioți, ca Ioan Rus, care muncesc în România, așa că fac bani suficienți încât nevasta și copilul să nu cadă în asemenea păcate, slavă Cerului. În texul meu de pe blog de azi chiar despre asta vorbeam: despre copiii noștri versus copiii lor.

De pildă, copilul domnului Ioan Rus (acest țărănoi cu față de valutist recuperator din imagine) s-a făcut golan pentru că așa a vrut el, nu de nevoie. Când s-a făcut mare, a primit cadou de la tăticu un hotel și o cafenea, pentru că ”asta înseamnă să fii mafiot”. Cu banii astfel câștigați, și-a permis să-și angajeze o gagică, pe cea din imagine, posesoarea unei guri ce aduce a două anvelope de Aro puse una peste alta. Cei doi merg des la Monte Carlo și pe alte costițe însorite (cam săptămânal așa) și le dă mâna să râdă de ăia care se spetesc muncind pe 1500 de euro pe lună.

Acum nu trebuie nici să cădem în retorică de tip comunist. Sigur, cei care pot și merită e normal să aibă mai mult decât noi, ăștia care nu suntem buni de nimic. Dar cam cât de inteligent și de strălucit în antreprenoriat credeți că poate fi un băiat căruia îi place de o fată cu o asemenea gură? Sau cam ce știe domnișoara să facă în capitalism, dacă primele afaceri în care a investit au fost, în mod clar, propriul bot și (foarte probabil) propriile țâțe?

Golani și curve, zicea domnul Rus. Acum să ne mai uităm la poza asta încă o dată și să ne gândim la primele două epitete care ne vin în minte pentru cele două personaje ale ei. Hmmmm!”, a scris blogger-ul Mantzy, pe Facebook.

Comentarii Facebook