Un barbat a cerut desfiintarea PDL. Motivul: partidul nu a inregistrat in termen legal documentele adoptate la Conventia Nationala

Barbatul a prezentat in cadrul unei emisiuni la Antena 3 o petitie ca fiind "dovada faptului ca Ministerul Public a fost sesizat de o persoana interesata in legatura cu incetarea activitatii PDL". El trimisese petitia Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

"In aceste conditii , in conformitate cu dispozitiile art. 6 indice 1 din legea petitiilor (Legea 233/2002 cu modificari), petitia petentului, prezentata in emisiune, a fost transmisa Tribunalului Bucuresti. De asemenea, in concordanta cu dispozitiile legii petitiilor, a fost comunicat petentului faptul ca aceasta petitie a fost redirectionata institutiei pe rolul careia se afla cauza la care domnia sa a facut referire", se arata intr-un comunicat al Ministerului Public. 

 

Raspunsul transmis de institutie lui Viorel Ringhilescu reprezinta numai dovada ca petitia a fost redirectionata institutiei pe rolul careia se afla cauza in care era parte.

 

Cererea lui Viorel Ringhilesci de dizolvare a Partidului Democrat-Liberal, pentru ca nu si-a inregistrat in termen legal documentele adoptate in urma Conventiei Nationale din 14 mai 2011, va fi  luata in discutie de Tribunalul Bucuresti in 8 septembrie.

Comentarii Facebook