Uitați de Metrou! Până atunci Clujul va avea un mega pasaj rutier într-o zonă cu mari probleme de trafic


Primarul Emil Boc le pregătește dezvoltatorilor imobiliari din zona Iris terenul pentru a putea construi mai mult și pentru a nu mai avea probleme cu traficul. Intersecția de la Auchan, de pe Bulevardul Muncii, va beneficia de un pasaj subteran de 26 de milioane de euro. 

Primarul Emil Boc a spus că pasajul rutier de pe Bulevardul Muncii ”va contribui decisiv la ameliorarea situației de trafic dintr-o zonă importantă a orașului nostru”. 

Structura rutieră de la intersecția străzii Oașului cu Bulevardul Muncii. Lungimea pasajului subteran va fi de 85 de metri, iar lucrările vor dura 22 luni. 

Necesitatea și oportunitatea obiectivului de investiții «Realizare pasaj rutier la intersecția Bulevardului Muncii cu stradă Oașului în Municipiul Cluj-Napoca», a fost identificată că urmare a blocajelor în trafic, fiind necesare luarea unor măsuri de îmbunătățire a condițiilor de siguranță a traficului rutier și îmbunătățirea confortului în timpul călătoriei gestionând în același timp reducerea emisiilor de poluanți și impactului negativ asupra mediului”, au spus cei care au inițiat proiectul. 

În zona respectivă se anunță și foarte multe proiecte imobiliare, astfel că dezvoltatorii îi mulțumesc primarului pentru că se gândește la ei. 

Toată lumea știe că intersecția din dreptul magazinului Auchan este un coșmar pentru șoferi. Cu mai multe blocuri în zonă ar deveni impracticabilă, astfel că pasajul va aduce unele beneficii. 

Foto: Ilustrativ

Comentarii Facebook