Udrea își va turna apă în cap după ce a fost provocată de Boc

 

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a spus că acceptă provocarea lui Emil Boc și își va turna apă cu gheață în cap în fața a Guvernului.

 

Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu plăcere. Am vrut chiar să fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia şi cu mesajul că e un proiect la care am ţinut foarte mult şi pe care l-am sprijinit şi l-am finanţat foarte mult, însă aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă. Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate”, a afirmat Udrea.

 

Întrebată dacă glumeşte, Elena Udrea a spus că: ”Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gândit. Deci, dacă n-am făcut-o la Cetate, o să mă duc la Bucureşti şi o să-l provoc în faţa Guvernului pe domnul Victor Ponta, să se trezească puţin la realitate, să facă o baie cu apă rece”.

 

Boc a donat bani în cadrul campaniei de donaţii ”ASL Ice Bucket Challenge”, în timp ce se afla în concediu în Turcia.

 

Emil Boc și-a turnat apă rece în cap - VIDEO

Comentarii Facebook