Udrea îl acuză pe Ponta: S-au pierdut 280.000 de locuri de muncă



Deputatul PMP Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa Guvernului Ponta, acuzând conducerea de iresponsabilitatepentru că, deși a promis un milion de locuri de muncă, șomajul este în creștere, iar firmele se închid.

"Astăzi, fie pe internet, fie la sediul PMP, cei care vin să ne solicite sprijin în primul rând doresc locuri de muncă. Nu sunt oameni care vor să stea cu mâna întinsă, nu vor pomeni, sunt oameni care vor să muncească și faptul că s-au promis un milion de locuri de muncă de Guvernul Ponta iar astăzi avem un șomaj în creștere arată cât de lipsiți de responsabilitate sunt premierul și cabinetul pe care îl conduce", a spus Elena Udrea într-o conferință de presă, potrivit realitatea.net.

Udrea a precizat că, în ultimii doi ani, s-au închis 111.000 de firme, pierzîndu-se astfel 280.000 de locuri de muncă din cauza politicii Guvernului.

Deputatul a punctat că acet lucru se datorează creșterii de taxe și impozite și reducerii sumelor alocate pentru investiții cu circa 50% în acest an.

"Dl. Victor Ponta se laudă doar cu faptul că, la fel ca Ceaușescu, mai dă zece lei la venituri. Oamenii au nevoie să muncească, nu au nevoie de pomana guvernului", a concluzionat Elena Udrea.

Comentarii Facebook