Udrea despre USL: ”Nu există nimic care să mă oprească să mă lupt cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu”


Elena Udrea spune că nu are rezerve în a lupta împotriva guvernării USL și că, după un an în care i-au fost aduse acuzații din partea opoziției, se vorbește de niște capace de toaletă, cumpărate după ce a plecat ea din minister.

"Nu există nimic care să mă oprească, care să mă facă să am o rezervă în a mă lupta cu USL, cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu", a declarat, sâmbătă, Elena Udrea la prezentarea la Suceava a moţiunii cu care vrea să câştige preşedinţia PDL, potrivit Mediafax.

Democrat-liberala a precizat că întotdeauna își duce proiectele până la capăt, indiferent de câtă opoziție a avut din partea adversarilor politici și ca nu s-a lăsat niciodată șantajată sau impresionată de campaniile de presă susținute împotriva ei.

"A ameninţat USL că o să vină la guvernare şi o să arate ce nenorociri a făcut Elena Udrea. După un an de zile de când nu mai sunt ministru au descoperit capacele de toaletă, care şi alea erau cumpărate după ce am plecat eu din minister. Dacă atâta tot au putut să găsească, nişte capace de toaletă, îi doresc domnului Dragnea să le folosească cu plăcere", a spus Udrea.

Aceasta a mai declarat că nu are secrete lăsate în urmă la ministerul pe care l-a condus și că nu îi e teamă de actuala guvernare.

Comentarii Facebook