Udrea: Candidez la Preşedinţie. Îl pot bate pe Ponta

 

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat că este gata să candideze la Preşedinţie, după ce Cristian Diaconescu a anuțat că va candida independent.

 

Regret decizia dl Cristian Diaconescu de a candida independent, cu atât mai mult cu cât se întâmplă înaintea zilei de mâine, când am hotărât să decidem prin vot care este cea mai bună soluţie pentru Mişcarea Populară. Dl Diaconescu a fost doar propus, nu votat. 

 

Orice partid îşi doreşte să meargă cu oricine este cea mai bună soluţie. Să te lansezi în cea mai grea competiţie electorală înseamnă că poţi să duci o competiţie internă, precum cea de mâine. Eu, ca preşedinte al PMP, sunt pregătită să-mi asum candidatura. Îl pot bate pe Victor Ponta în orice competiţie.

 

Ca şi preşedinte de partid, eu l-am propus pe Diaconescu. Am crezut că este cea mai bună soluţie la momentul iulie 2014. Toate partidele şi-au schimbat candidaţii, în funcţe de contracandidaţi. S-a votat în funcţie de cine putea aduce cele mai multe voturi.

 

PMP este un partid care are nevoie de a lua cât mai multe de voturi toamna aceasta şi decizia firescă este să mergem cu candidatul care poate aduce cele mai multe voturi.

 

Îmi pare rău că dl Diaconescu nu a aşteptat competiţia de mâine din partid”, a declarat Udrea, citată de evz.ro.

Comentarii Facebook