UDMR in intreaba pe maghiarii din Transilvania ce isi doresc de la Uniune! VEZI intrebarile din chestionar - VIDEO


Presedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania (UMDR), Kelemen Hunor, a anuntat ca in urmatoarele zile va fi lansat un chestionar la care sunt asteptati sa raspunsa 250.000 de maghiari din Transilvania.

"Suntem la un an si jumatate de cand ne-am asumat guvernarea alaturi de partenerii nostri. A fost o perioada foarte dificila, a fost o perioada foarte grea si ne desparte un an de alegerile Parlamentare care vor fi organizate in primavara anului viitor. Interesul comunitatii este de a da posibilitatea oamenilor de a se pronunta asupra asteptarilor fata de UDMR si interesul nostru este sa avem o imagine reala si foarte precisa despre problemele si asteptarile comunitatii. Sa avem un inventar care va sta la baza formularii strategiei nostre pe termen mediu si pe termen lung", a precizat Kelemen Hunor.

Presedintele UDMR a mai spus la Cluj ca aceasta consultare publica va incepe in aceasta saptamana si va dura cateva luni. "Ne vom adresa unui numar de 250.000 de maghiari. Vom pune 8 intrebari foarte punctuale si foarte concrete si vom prelucra datele pe care le adunam in timpul verii, astfel incat sa avem configurat pana la toamna ce doresc alegatorii de la noi", a mai afirmat Kelemen Hunor.

Vezi intrebarile din chestionar:

1. In ce masura sunteti multumiti de nivelul de trai?
2. Cele mai importante probleme ce trebuie rezolvate de autoritatile locale?
3. Care ar trebui sa fie prioritatile UDMR?
4. In ce masura sunt multumiti alegatori de activitatea Uniunii?
5. In ce masura sunteti de acord cu urmatoarele: UDMR este cinstit, credibil
6. Cu cine veti vota la algerile locale?
7. Ce mesajle transmiteti liderilor UDMR?
8. Intrebare de identificare: varsta, ocupatie, studii!

Comentarii Facebook