UDMR îl ironizează pe Iohannis, prezentând planul de furat Ardealul - FOTO


UDMR îl ironizează pe președintele Klaus Iohannis, prezentând pe Facebook un ”Plan de Furat Ardealul”, care urmează să fie pus în practică în noapte de 1 Decembrie de ”ungurii rebeli”, ”samuraii secui” și hipsterii unguri”.

”Planul” este însoțit de un afiș inspirat din serialul Netflix ”La Casa de Papel”, iar în afiș apar fețele mai multor lideri UDMR, printre care Klemen Hunor, Attila Korodi, Tanczos Barna sau Anna Horvath, și este intitulat ”Ardeal Heist, Casa de Werner, A Nagy Erdelyrablas” – ”An UDMR original series”.

Pamfletul a fost distribuit pe Facebook inclusiv de fosta viceprimăriță din Cluj-Napoca, Anna Horvath, condamnată definitiv anul trecut la închisoare cu suspendare și o sută de zile de muncă în folosul comunității, scrie g4media.ro.

Postarea Annei Horvath:

Dragi prieteni români, pe baza serialului La Casa de Papel am întocmit PFA (Planul de Furat Ardealul).

In noaptea de 1 Decembrie, o echipă a ungurilor rebeli va porni dinspre Csiksomlyo: produsele artizanale din Corund și sarea din Praid vor fi încărcate pe trenul Korona, direct spre Ferihegy, știți aeroportul de unde porniți în concediu. 

O altă echipă de samurai secui, înarmați cu mitraliere de kürtőskalács, vor ataca palatul prezidențial. Dar Klaus nu va fi acasă, fiind în concediu din 15 mai. A treia echipă, a hipsterilor unguri va împinge centrele istorice construite in epoca austro-ungară dincolo de graniță, până la Hajduszoboszlo. Între cartierele Mănăstur și Mărăști va rămâne o groapă, potrivită pentru investiții imobiliare.

Pe dimineața, nici un ungur nu va mai fi in țară. Noa, atunci va fi bai. Conducătorii vor trebui să se concentreze pe probleme reale, cum ar fi pandemia sau relansarea economică. 

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Important este să nu vă lăsați manipulați. Cu respect, Gergo Butka.

UDMR-Casa-de-Papel.jpeg

Comentarii Facebook