Turneu de lux în Emirate, Arabia Saudită și Qatar pentru Victor Ponta și alți 10 parlamentari



Premierul Victor Ponta va pleca într-un turneu în Arabia Saudită, Qatar, Kuweit şi Emiratele Arabe Unite alîturi de socrul său, senatorul Ilie Sârbu, şi alţi nouă parlamentari.

Vizita premierului este una oficială. Turneul, care are loc în perioada 29 aprilie - 5 mai, va costa aproximativ 100 de mii de dolari doar pentru parlamentarii însoţitori. Ponta a cerut conducerilor celor două camere să fie însoţit de senatori şi deputaţi "cu atribuţii în politică externă", potrivit realitatea.net.

Deplasarea se va face cu o cursă specială pusă la dispoziţie de către Guvern, iar Senatul şi Camera Deputatilor vor asigura și bani de cazare şi diurnă pentru cei zece parlamentari.

Premierul nu a luat însă doar parlamentari din partidul pe care îl codnduce, pe lista aleșilor care vor merge cu acesta în turneu numărându-se Titus Corlăţean, Constantin Niţă sau Ovidiu Silaghi de la Putere, şi Ion Popa, Corneliu Cozmaciuc, Molnar Zsolt sau Pataki Csaba de la PNL şi UDMR.

Aceasta nu este prima deplasare învăluită de controverse a lui ponta în Emirate, acesta plecând imediat după pierderea alegerilor prezidențiale la Abu Dhabi, alături de Sebastian Ghiță.

Comentarii Facebook