Transportatori de persoane, amendati pentru ca functionau fara autorizatie


Patru soferi de microbuze care efectueaza transport de persoane in judet au fost amendati de politistii comunitari din Cluj Napoca pentru ca nu au autorizatie.

"Inspectorii Directiei Politia Comunitara, in colaborare cu agenti din cadrul Sectiei IV Politie, au desfasurat zilele trecute o ampla actiune de verificare a activitatii de transport neautorizat de persoane care se efectueaza pe ruta Cluj-Napoca – Floresti.

Actiunea a vizat amplasamentele de pe Calea Floresti, nr. 62 – zona statiei RATUC si de pe Calea Floresti f.n. – zona magazinului Billa deoarece traficul rutier din zona este perturbat prin stationarea acestor autovehicule
", sustine reprezentatii primariei Cluj Napoca.

In urma verificarilor, au fost incheiate 4 procese-verbale de constatare a contraventiilor conducatorilor auto depistati ca efectuau activitate de imbarcare calatori in alte locatii decat cele autorizate si transport de persoane fara detinerea autorizatiilor prevazute de lege.

Valoarea sanctiunilor aplicate a fost de 4.000 de lei, in conformitate cu prevederile Legii nr. 92/2007 privind serviciile de transport public local, amenda este cuprinsa intre 1.000 – 3.000 lei.

Comentarii Facebook