“Transalpina Clujului” este plină de denivelări, asfaltarea fiind o bătaie de joc - FOTO


Clujul are un drum prin zona turistică și ar fi trebuit să aibă cu ce se lăuda. Șoferul când ajunge pe ”Transalpina Clujului” nu se poate bucura de peisaj, pentru că trebuie să fie atent la denivelări, după ce ”Dorel” a asfaltat gropile, fără a nivela drumul.

Lucrările au fost făcute de cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj, subunitare a C.N.A.D.N.R. - S.A., care se ocupă de administrarea și întreținerea drumurilor naționale. 

Drumul are 80 de kilometri. Cei care au lucrat la el spun că ”opera” a presupus frezarea părţii carosabile vechi, pentru a înlătura denivelările, iar abia apoi s-a pus asfaltul. Imaginile de la locul faptei arată că drumul este denivelat, scrie Observatornews.ro.

Tabloul absurdului este întregit de marcajele aplicate după ondulaţiile asfaltului, fără ca cineva să considere acest lucru o problemă (Foto). Investiția s-a ridicat la 400.000 de euro și a fost făcută de Direcţia Regională de Drumuri Cluj, care acum spune că va reface totul.

Fără titlu.jpg

Traseul porneşte din localitatea Albac şi ajunge până în Huedin. În 2016, drumul a fost asfaltat pentru prima dată. Investiţia s-a dovedit mană cerească pentru cei din zonă, căci a adus valuri de turişti. Însă, cum nicio minune nu durează prea mult, asfaltul s-a stricat în câţiva ani.

Comentarii Facebook