Traian Băsescu şi Emil Boc s-au întâlnit la Cluj. Spun că au discutat FLEACURI

 

Traian Băsescu şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, s-au întâlnit la un hotel din Cluj. Fostul președinte a venit pentru a participa sâmbătă la o acțiune a Partidului Mișcarea Populară. 

 

Traian Băsescu a ajuns vineri seară la Cluj-Napoca, dar inițial a declarat că nu are programată o întâlnire cu Emil Boc. ”Dacă află că am venit, dă un semnal, sigur că ne vedem”, a spus Băsescu, care a adăugat că nu vrea să îl convingă pe Emil Boc să meargă la PMP.

 

După o jumătate de oră, la hotel a venit Emil Boc. ”Am venit să îl salut pe fostul preşedinte al României şi pe fostul partener din activitatea guvernamentală. Am discutat aspecte din viaţa noastră politică pe care am avut-o în trecut şi, în calitate de primar, i-am urat bun venit în Cluj-Napoca fostului preşedinte al României", a afirmat Boc.

 

Nu am făcut politică, politică fac alţii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mişcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reîntâlnire a doi oameni care au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului român şi, în primul rând, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani”, a mai spus Emil Boc.

Comentarii Facebook