Traian Băsescu neagă că ar fi primit bani pentru grațierea lui Bercea Mondial



După ce Mircea Băsescu a fost arestat preventiv, președintele Traian Băsescu a negat orice implicare a sa în acest scandal, precizând că nu a avut nicio discuție cu fratele său despre dosarul lui Bercea Mondial.

Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Vă asigur, așa cum am mai spus, că nu există niciun polițist, procuror sau judecător care să poată afirma că a primit vreo intervenție de la mine sau din partea mea, prin intermediari, pe acest dosar sau pe orice alt dosar”, a spus Traian Băsescu în cadrul unei conferințe de presă organizate duminică la Cotroceni.

Șeful statului a precizat că nu a primit niciun ban pentru a-i ”rezolva” grașierea lui Sandu Anghel.

Nu cred că fratele meu ar putea să facă o astfel de afirmație pentru că nu este adevărat. Nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban și niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo grațiere”, a mai precizat președintele.

Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat că a primit peste 250.000 euro pentru a-l scăpa pe interlopul Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, de închisoare.

Comentarii Facebook