Tișe nu își mai dă demisia, deși a amenințat că va face asta, dacă UDMR primește postul de prefect al Clujului


Alin Tișe a recunoscut că a nu a analizat legea când a amenințat că își dă demisia din PNL, dacă Clujul va avea prefect de la UDMR.

Declarația de atunci a fost făcută la nervi, pentru că legea prevede clar că președinții de Consilii Județene sau primarii care demisionează își pierd mandatele. 

Legat de poziția mea exprimată în urmă cu ceva timp referitoare la demisia din PNL, am studiat legea și am ajuns la concluzia că demisia mea din PNL echivalează cu o pierdere a mandatului de președinte al CJ Cluj. Acest mandat îl datorez clujenilor și organizației clujene, și nicidecum lui Ludovic Orban și acoliților lui care nu înțeleg realitățile Clujului și ale Ardealului.

Începând de azi, în ceea ce mă privește ca membru simplu a PNL, această conducere pe care acest partid o are nu mă mai reprezintă și mă declar liber și independent față de orice personaj care în momentul de față conduce PNL la nivel central. Conducerea centrală este cea care aduce mari prejudicii acestui partid, iar datoria mea, și a noastră, este ca în viitorul congres acest partid să reintre în normalitate și în parcursul său firesc”, a declarat Alin Tișe la o emisiune online locală.

Tișe i-a făcut incompetenți pe cei care conduc PNL ul 

Acești incompetenți care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca niște personaje despre care nimeni nu o să-și mai amintească nimic. Tocmai de aceea mă consider nereprezentat de actuala conducere a PNL la nivel central, în majoritatea lor. Mă voi implica într-o platformă a viitorului acestui partid, și sper ca toți oamenii valoroși care doresc restabilirea politicii și a dreptății, a performanței, să se implice în această platformă”, a afirmat Alin Tișe.

Alin Tișe se răzbună după numirea unui prefect UDMR la Cluj: Îmi cer scuze clujenilor. Propun demiterea lui Vakar Istvan, vicepreședinte CJ de la UDMR

Comentarii Facebook