Tișe despre contractul cu Supercom: ”Eu mă așteptam ca problemele să fie mai mari”


Compania Supercom a preluat salubritatea județului Cluj și plângerile curg valuri. Cu toate acestea, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a precizat că se aștepta să fie mai rău. 

Sunt reclamații acum parcă mai multe ca niciodată. Este o perioadă de tranziție de la vechii operatori la Supercom. Eu și cu domnul primar (Emil Boc - n.red.) stăm pe ei toată ziua și ne dorim să meargă contractul bine, să fie un model pentru România. Se trece de la un sistem pe care îl aveam la cel nou. Să se plătească cât se produce. 

Niciodată Clujul nu a avut o asemenea flotă de mașini. Doar ultimele mașini introduse în județ, sunt vreo 140-150, nou-nouțe, pe care înțeleg că le-au luat cu vreo 40 de milioane de euro. Din punct de vedere al dotărilor, din ce spun specialiștii, nu că mă pricep eu, flota pe care o au mă face să cred că vor face față cu brio.

Există, într-adevăr, deficiențe pe anumite zone. Au fost în Florești pe anumite zone, în Cluj-Napoca pe unele străzi. Eu mă așteptam ca problemele să fie mai mari. Vă spun foarte clar: dacă această firmă care a venit și a câștigat, a arătat oamenilor ce mașini și dotări au, dacă nu-și vor face treaba, vor pleca așa cum au venit. N-am nicio obligație față de această firmă”, a declarat Alin Tișe, la un post local de radio.

Compania Supercom este criticată din toate părțile, inclusiv pe partea de deszăpezire, care a fost un eșec grav.

Comentarii Facebook