TIR -urile, interzise pe ruta Calea Turzii - Buna Ziua - Nicolae Titulescu - Traian Vuia VIDEO


Autovehiculele de tonaj greu nu mai au voie sa circule incepand de marti, 15 noiembrie, pe ruta Calea Turzii - Buna Ziua - Nicolae Titulescu - Traian Vuia.

"Incepand cu aceasta saptamana tranzitarea municipiului Cluj-Napoca pe traseul Calea Turzii - Buna Ziua - Constantin Brancusi - Nicolae Titulescu - Alexandru Vaida Voevod - Aurel Vlaicu - Traian Vuia este interzisa, avand in vedere finalizarea tuturor lucrarilor de marcare a modificarilor de trafic, precum si a perioadei de tranzitie, odata cu deschiderea spre circulatie a variantei de ocolire Valcele -Apahida.

In prima zi din care Politia Locala, in colaborare cu Politia Rutiera organizeaza filtre de verificare a acestui traseu au fost depistate doua autovehicule de mare tonaj, care tranzitau municipiul fara sa detina autorizatie de libera trecere. Inspectorii Primariei au sanctionat conducatorii auto ai acestor autovehicule cu amenzi in valoare de 804 lei si cu cate 6 puncte de penalizare, conform OUG nr. 195/2002 republicata", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, oana Buzatu.

Verificarile vor continua in ficare zi in toate zonele din Cluj-Napoca.

De la inceputul lunii noiembrie si pana in prezent Primaria Cluj-Napoca a eliberat 278 de autorizatii de libera pentru intrarea autovehiculelor de mare tonaj in oras.

Comentarii Facebook