Se monteaza tribunele de la Sala Polivalenta. Lucrarea e gata in proportie de 45,1 %


Muncitorii care lucreaza la Sala Polivalenta monteaza in aceste zile tribunele si gradenele. Lucrarea este finalizata in proportie de 45,1%.

"Lucrarile la Sala Multifunctionala de Sport se deruleaza conform graficului de lucrari astfel incat termenul de finalizare din luna mai 2012 sa fie respectat. Procentul de realizare a investitiei a ajuns la 45,1%.

In prezent se monteaza grinzi prefabricate la planseele de la etajele 1, 2 si 3 si colturile salii principale de joc si grinzi metalice pentru sutinere scari prefabricate de la etaj I si II. Se monteaza gradenele inclinate intre parter si etajul I, etajul I si etajul II si pentru tribunele 1 si 2, reprezentand 35% din totalul gradenelor. Concomitent se executa lucrari de cofrare, armare, turnare a elementelor monolite de la parter si etajele I si II. Au inceput lucrarile si la instalatia sanitara si canalizare sub placa de sol, instalatiii electrice curenti tari-curenti slabi, iluminat de urgenta si siguranta, instalatie degivrare rampe auto", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, oana Buzatu.

In aceasta saptamana au ajuns pe santier si trei grinzi metalice care vor sustine structura de rezistenta a acoperisului. Acestea au o lungime de 76 de metri si o greutate de 31 tone/bucata.

In paralel, sunt facute si lucrari in exterior de infrastructura pe latura adiacenta liniei de tramvai si se monteaza instalatia de hidranti, canalizare menajera si canalizarea pluviala pentru retelele exterioare.

Comentarii Facebook