Tinerii din PDL Cluj acuza: USL Cluj confisca protestele din Piata Unirii si profita de nemultumirile oamenilor


Organizatia de Tineret a PDL Cluj isi ataca omologii din USL Cluj si ii acuza ca "incearca sa confiste protestele cetatenilor si profita de nemultumirile acestora, exclusiv pentru castigarea punctelor electorale".

Tinerii democrat-liberali "isi exprima respectul si aprecierea fata de toti cetatenii care au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirile, indiferent ca vorbim de locuitorii judetului Cluj sau ai comunei ilfovene Ciorogarla, atat de dezavuati, de unii dintre lideri politici locali ai PNL.

Le sugeram tinerilor liberali, in loc sa faca acuzatii care ii depasesc, sa dovedeasca ca sunt cu adevarat preocupati de soarta cetatenilor si sa le recomande colegilor seniori sa fie responsabili fata de cei care care le-au acordat votul, sa se  prezinte la munca, respectiv, in Parlamentul Romaniei, locul unde pot sustine proiectele legislative in numele celor care le-au acordat votul de incredere. Din pacate, acesti asa-zisi reprezentanti ai poporului, prefera in continuare sa se lafaie, pe la toate televiziunile, pe banii contribuabililor si sa profite de toate beneficiile statutului de parlamentar: indemnizatii, sume forfetare, diurne de deplasare, masini si nu in ultimul rand cazare in hoteluri de cinci stele", se arata intr-un comunicat de presa al OT PDL Cluj.

Tinerii democrat liberali au precizat ca s-ar "bucura foarte mult ca acesti reprezentanti tineri ai celor doua partide, PNL si PSD, sa nu adopte aceasta politica a seniorilor de nepasare si ar fi  mai bina sa se preocupe de soarta cetatenilor, grav afectati de conditiile meteorologice nefavorabile".

Comentarii Facebook