Strada Oașului va fi terminată în această toamnă, dacă nu apar ”complicații” - FOTO

 

Asfaltarea străzii Oașului urmează să fie terminată în această toamnă, dacă nu vor apărea ”complicații”, a anunțat primarul Emil Boc. 

 

Strada Oașului are 3,1 kilometri. Astăzi, strada este realizată în proporție de 70%. Obiectivul nostru este ca în această toamnă, dacă nu mai apar complicații deosebite, să terminăm de asfaltat și de a reda strada locuitorilor din această zonă. De la una impracticabilă, la o stradă cu nouă metri lățime, cu trotuare pe ambele părți. Am întâmpinat și întâmpinăm dificultăți pe această stradă cu privire la drenarea pârâurilor și a apelor care curg spre această stradă, cu zidurile de sprijin care trebuie făcute pe o porțiune extinsă și cu lucrările de utilități, canalizare, electricitate și termoficare, care trebuie finalizate până când tragem ultimul strat de asfalt”, a precizat Emil Boc. 

 

Edilul a mai spus că investiția în acest drum se ridică la 17 milioane de lei. ”Cei 3,1 kilometri sperăm să îi redăm locuitorilor din zonă în această toamnă, sub rezerva apariției unor lucrări neprevăzute. Lucrările de canalizare sunt ample, zidurile de sprijin sunt numeroase. Lucrarea costă 17 milioane de lei fără TVA, deci este o investiție majoră a municipalității, pentru că și oamenii din această zonă sunt plătitori de impozite și taxe la primărie și au dreptul să beneficieze de asfalt, bec și canalizare”, a mai spus edilul.

 

Un alt proiect important al municipalității este asfaltarea străzii Borhanci.

 

Fanii Manchester United, primiți la Cluj cu pliante speciale și alte surprize. AFLĂ detalii! - VIDEO

Comentarii Facebook