Duminica 28 Aprilie

Strada Mărginașă, un ”exemplu” european de fluidizare a traficului: ”E cam ca și înainte, doar că acum e asfaltat” - FOTO


Strada Mărginașă a fost asfaltată și la intersecția cu Platinia s-au demolat câteva case. Aceste lucrări trebuie să fluidizeze traficul dinspre Zorilor spre Calea Moților. Ei bine rezultatul se vede în poza de mai jos.

Miercuri se circula bară la bară, iar noile lucrări au distrus viața locuitorilor din zonă. ”Strada Mărginașă în urma finalizării proiectului care viza "fluidizarea" traficului în zonă…”, a explicat cel care a postat fotografia.

”E imposibil de fluidizat traficul undeva, dacă te raportezi tot la aceeași suprafață de rulare. Ok, s-a dărâmat ceva coșmelie la baza străzii, dar nu e suficient”, ”Nu-i rău! E cam ca și înainte, doar că acum e asfaltat”, ”Tine extrem de putin verdele pentru cei de pe marginasa. Si acum se formează coloana si pe calea manastur... Ceva da cu virgula acolo”, ”Studiu de trafic, BETON!”, au comentat șoferii.

Pentru cei care se plâng despre semafor, primarul Emil Boc a explicat anterior că până acum nimeni nu a depus sesizări și că acesta este un exemplu european de funcționalitate. 

Scopul acestei investiții, care nu a fost mică, vorbim de câteva milioane de euro, în exproprieri și asfaltări, plus realizarea accesului spre Plantinia și de acolo spre Sala Polivalentă, a fost de realizare a unei rute suplimentare pe traseul Zorilor - Grigorescu. Cât s-a reușit vor stabili șoferii care circulă pe acolo și locuitorii străzii Mărginașă.

391601875_10168127526535367_9147751446200735097_n (1).jpg

Comentarii Facebook