Marti 16 Iulie

Strada Făget va fi refăcută complet. Cum va arăta drumul la final - FOTO

 

Strada Faget va fi modernizata pe tronsonul ce tine de municipiul Cluj-Napoca, pe o lungime de 3.024 m liniari, de la sensul giratoriu - intersectie cu Calea Turzii, pana la limita cu comuna Ciurila (dupa vila Tusa).

 

Primăria a semnat, vineri, 28 august, contractul pentru modernizarea strazii Faget. Valoarea contractului este de 10.512.186 ron + tva, iar lucrararea va fi realizata de ARL - Strabag. Miercuri, 2 septembrie va fi semnat ordinul de incepere a lucrarilor. 

 

Proiectul cuprinde modernizarea carosabilului care va avea o latime de 7 metri si modernizarea trotuarelor care vor avea o latime de 1 metru pe fiecare parte. De asemenea, va fi realizata o pista de biciclete cu dublu sens, pe partea stanga - sensul de mers dinspre Calea Turzii inspre limita cu Comuna Ciurila. Aceasta va avea o latime de 2,2 metri si va fi realizata cu asfalt rosu, pentru o mai buna vizibilitate.

 

Proiectul cuprinde consolidari si ziduri de sprijin pentru zonele cu alunecari, realizarea canalizarii menajere si pluviale, modernizarea iluminatului public - stalpi noi cu corpuri de iluminat cu tehnologie LED, dar si executia semnalizarii rutiere si montarea indicatoarelor”, a declarat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook