Strada Bună Ziua, modernizată și abandonată. Un clujean se luptă cu lipsa coșurilor de gunoi - FOTO


Un clujean a realizat o hartă a coșurilor de gunoi de pe strada Bună Ziua, drum realibilitate complet acum 3 ani, dar care nu mai este întreținut cum trebuie. 

În urma modernizării străzii Buna ziua, inaugurată în anul 2020 au fost amplasate pe ambele laturi coșuri de gunoi, însă acestea s-au dovedit a fi de extrem de proastă calitate, întrucât la mai puțin de 3 ani (unele chiar mai repede): majoritatea sunt ruginite și nefunctionale (cele care nu lipsesc cu desavarsire)”, ne-a relatat Ovidiu Chiș, locuitor al străzii.

Acesta a realizat și o hartă cu toate coșurile de gunoi de pe stradă și starea fiecăruia. Pe stradă sunt 17 coșuri existente, 6 lipsesc, 13 coșuri sunt ruginite sau defecte, este și un coș cu posibilitate de reciclare și trei coșuri pe stâlpi. 

Clujeanul a semnalat prin mai multe adrese lipsa coșurilor, dar degeaba. ”Răspunsul a fost ca s-a comunicat Brantner servicii ecologice și AT T (în teren nu s-a schimbat nimic), iar situația se deteriorează pe zi ce trece. Harta prezentată mai jos (vă rog accesati LINK și studiați fiecare coș și imaginea lui) conține locatia fizica, poza (din ianuarie 2024 - așadar actualizată) si o scurta descriere a problemei”, a mai spus clujeanul.

Vezi AICI harta

Acesta solicită:

- Înlocuirea sau modernizarea cosurilor in curs de ”putrefactie”

- Amplasarea de noi coșuri pe locul celor care lipsesc

- Verificarea situației din teren (nu doar aruncarea responsabilității asupra altei entități, ex: Brantner…)

Capture.JPG

Comentarii Facebook