Sorin Apostu, suspendat din functie de Florin Stamatian


Prefectul Florin Stamatian a semnat ordinul prin care il suspenda din functie pe primarul Sorin Apostu, aflat in arest preventiv.

Prin acest ordin este convocata "de indata" o sedinta a Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, care va avea ca singur punct numirea unui primar interimar.

 

"Am emis, vineri, ordinul de suspendare din functia de primar al Clujului a lui Sorin Apostu, dupa ce am primit decizia instantei prin care acesta a fost arestat preventiv. La nivelul municipiului Cluj-Napoca nu s-au produs disfunctionalitati, viceprimarul Radu Moisin preluand atributiile lui Sorin Apostu, ca reprezentant al majoritatii PDL din Consiliul Local. Eu as recomanda o sedinta de indata a consiliului local Cluj-Napoca, ca sa nu fie aceasta alegere lasata pentru sedinta ordinara de marti, care si asa are foarte multe puncte pe ordinea de zi", a afirmat Stamatian.

 

Urmatoarea a sedinta a CL Cluj-Napoca va avea loc marti, 29 noiembrie. Candidatul PDL pentru functia de primar interimar este Radu Moisin, viceprimarul Clujului.

Comentarii Facebook