Sorin Apostu isi face campanie si angajatii trag la xerox afise! - FOTO


Primarul Sorin Apostu a impanzit cartierele Manastur si Zorilor cu afise prin care ii cheama pe clujeni la discutii, pentru a le afla necazurile. Afisele sunt xeroxate in primarie, pe bani publici!

Intalnirile de cartier au fost reluate dupa aproape doi ani de pauza. Primarul a motivat ca doreste sa afle ce probleme au mai adunat clujenii in aceasta perioada si, pentru a fi sigur ca nu va vorbi de unul singur, a postat la toate scarile de bloc din cele doua cartiere, cateva mii de afise.

Primaria s-a adaptat perioadei de criza si a renuntat la firma care realiza aceste afise, dar nu si la afise. Angajatii sunt cei care se ocupa de cateva zile de xeroxarea acestora, iar un specialist in tehnoredactare din cadrul primariei a realizat conceptul grafic.

Astfel ca, la intalnirea de miercuri dupa-amiaza, din cartierul Manastur, la scoala Ion Creanga, sala de sport a fost plina. 300 de clujeni si-au revarsat pasurile asupra primarului si i-au reprosat de la faptul ca factura la apa este umflata de Compania Somes si pana la faptul ca, razboiul dintre Rosal si Brantner, i-a lasat cu gunoaiele in strada.

Primarul i-a chemat pe cei mai vehementi in audienta.

Astazi, de la ora 17.00, Sorin Apostu se intalneste cu alegatorii din cartierul Zorilor, la Sala de sport a Scolii "Radu Stanca", de pe strada Zorilor, nr. 27.

Comentarii Facebook