Sorin Apostu, despre aparatele de pontaj care scaneaza amprenta angajatilor: "Isi dadeau unul altuia cartelele si se pontau" VIDEO


Primarul Sorin Apostu i-a raspuns presedintelui PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, care a acuzat Primaria ca a montat aparate de scanat amprenta pentru a-i ponta pe angajati. 

Sorin Apostu a spus ca Mircea Jorj, fostul secretar al Primariei, era obisnuit sa nu vina la serviciu si de aceea le ia partea functionarilor care trag chiulul.

"Unii dintre angajati, poate cei mai staruitori, cei mai onesti angajati, erau deranjati de colegii lor care isi dadeau cartele de pontare de la unii la ceilalti. Amprenta nu poate fi data si este o hotarare pe care am luat-o impreuna cu departamentul resurse umane. Ceea ce un fost angajat al Primariei (n.red. Mircea Jorj) care intr-adevar nu venea la serviciu a comentat intr-un comunicat de presa probabil sunt amintiri de pe perioada dansului", a declarat Sorin Apostu.

Primarul Clujului a mai adaugat ca sistemul implementat este unul modern, care nu mai poate fi pacalit. "Eu cred ca este un sistem modern. Softul este creat de departamentul de informatica al Primariei, iar scanerele sunt intr-o perioada de proba si nu le-am platit inca. In felul acesta am constatat ca toti angajatii sunt la serviciu la ora la care trebuie sa fie si pleaca in conformitate cu programul pentru ca de aceea ii platesc clujenii", a mai adaugat Sorin Apostu.

Presedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a declarat ca sistemul de scanare a amprentei folosit pentru pontarea angajatilor de la Primarie le lezeaza demnitate functionarilor publici.

Vezi si...
PSD Cluj: Angajatii Primariei Cluj-Napoca sunt pontati cu un aparat de scanat amprente

Comentarii Facebook