Sindicatul BNS susține PSD Cluj la alegerile europarlamentare

 

Sindicaliștii din Blocul Național Sindical au semnat un protocol de susținere a PSD Cluj la alegerile europarlametare.

 

Noi avem o relație foarte bună cu BNS și domnul Nati (președintele BNS Cluj). I-am susținut și am avut mai multe colaborări. Se știe foarte bine că PSD -ul a avut o relație foarte bună cu sindicatele și avem un dialog pe temele muncii. Protocolul semnat este pentru perioada următoare, vizând data de 25 mai”, a explicat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

 

Vrem nu vrem, dar PSD -ul este un partid și la guverare și de stânga și se asociază cu ceea ce vrem noi, sindicatele.

 

Am decis să îi sprijinim politic, în baza unui protocol. Pe noi ne interesează contractele colective de muncă. Conducerea BNS a discutat cu PSD, dar nu avem menirea de a le spune oamenilor cu cine să voteze, dar le putem spune cu ce partid putem noi face ceva în comun”, a declarat Nati Ariton, președintele BNS Cluj.

 

BNS Cluj a mai avut un protocol și cu PDL Cluj. ”Ne-am lăsat târâți de unii care erau afiliați și s-a văzut unde s-a ajuns”, a spus Nati Ariton.

 

La Cluj era înainte o filială condusă de Mircia Giurgiu. Am stat 8 ani de zile după PDL și iată rezultatele. Nu ne-a băgat în seamă când mergeam la București”, a mai spus Nati Ariton. Mircia Giurgiu este acum membru PSD, după ce a fost 8 ani deputat PDL.

 

BNS Cluj are 15 mii de membri.

Comentarii Facebook