Sindicalistii de la Aeroport ii cer lui Emil Boc sa mentina sustinerea Aeroportului, vizat de interese - VIDEO


Sindicalistii de la Aeroportul Cluj au mutat protestul pentru salvarea Aeroportului Cluj in fata vechii Primarii.

Sindicalistii stiu ca Emil Boc este in realitate cel care conduce PNL Cluj si ii cer sa readuca ordinea la cea mai profitabila regie a Consiliului Judetean Cluj.

Aeroportul a generat un profit de 4 milioane de euro, in 2018, dar CJ Cluj a sacrificat Consiliul de Administratie si a pus trei membri din Bucuresti, total straini de munca aeroportuara.

Noul Consiliu de Administratie refuza sa voteze bugetul de functionare si investitii si i-a anuntat pe angajati ca ar trebui sa fie "mai putini si mai productivi".

Oamenii ii cer lui Boc sa faca ordine in partid si sa nu distruga Aeroportul, poarta de intrare in oras, care a contribuit la dezvoltarea orasului, in lipsa autostrazilor si a transportului feroviar.

Încercăm să se sensibilizeze primarul să stea de partea noastră, având în vedere contribuția deosebită, pe care și dânsul o recunoaște, a Aeroportului în dezvoltarea imaginii Clujului, în deschiderea spre Europa și spre tot ceea ce înseamnă lume. Și în mesajele pe care le distribuim, dezvoltarea culturală și a celei de afaceri, nu ar fi fost posibilă fără Aeroportul Cluj, având în vedere starea infrastructurii în general în țara noastră. Condițiile sunt europene la Aeroport și are toate facuilitățile, pe care transportul aerian le asigură. Dorința noastră ar fi ca domnul primar să ne susțină, să susțină cauza Aeroportului, și să încercăm să continuăm investițiile. Fondul problemei este aprobarea bugetului, dezvoltarea și să ne aprobe planul de investiții pentru a putea ajunge la 7 milioane de pasageri”, a spus Liana Tătaru, vicepreședinte interimar Sindicatul din cadrul Aeroportului Cluj.

Aceasta a comentat și informația potrivit căreia noul CA vrea să dea oameni afară. ”A fost o ședință de CA înregistrată oficial la solicitarea membrilor CA, iar colegii nostri au extras exact partea în care domnul (președintele Consiliului de Administrație, Valentin Grigoriu) spune ”Nu v-ați gândit la varianta de a angaja mai competenți și mai puțini oameni”. Nu știm de unde și-a făcut o părere despre competența noastră. Noi facem pregătirea personalului la standarde europene. În al doilea rând nu știu de unde a concluzionat că suntem prea mulți. Se știu bugetele de la Kogăniceanu și de la Timișoara, care sunt mult sub Aeroportul Cluj ca dezvoltare, număr de curse și pasageri. Aeroportul Kogălniceanu - Constanța are previzionat în 2019 un număr de angajați de 290, în condițiile unui trafic pe un trimestru întreg cât două zile la Cluj”, a mai spus Liana Tătaru.

Comentarii Facebook