Seplecan: Numai Marius Nicoară poate semna numirea consilierului județean PSD Cluj

 

Consilierul județean PNL Cluj și candidatul partidului la funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a declarat că numai Marius Nicoară poate semna numirea în funcție a consilierului județean PSD Cluj.  

 

Alegerea noului preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Cluj au loc miercuri, 10 iunie, iar Mihai Seplecan și Marius Nicoară au declarat că prin alegerea candidatului susținut de PNL - PDL și PP-DD se va ajunge la o majoritate și la deblocarea proiectelor care nu pot trece prin Consiliul Județean de 2 ani pentru că nu exista o majoritate simplă.

 

PSD a acuzat PNL Cluj că tergiversează semnarea acordului prin care locul lăsat liber, prin demisia consilierului liberal Rareș Pop, să poată fi ocupat de următorul candidat de pe lista USL, și anume Cristian Matei de la PSD Cluj. 

 

Domnul Marius Nicoară este cel care poate semna acest document, dar este plecat din țară. Eu am primit o delegație punctuală, pentru a conduce PNL Cluj pe o perioadă limitată de timp și pentru a organiza Delegația permanentă unde să fie stabiliți delegații la Congresul PNL de la București și a candidaților ce vor fi susținuți de către aceștia. De asemenea, vom vota pentru susținerea lui Marius Nicoară pentru un loc în Biroul Național al PNL. Acestea sunt prerogativele mele și nu pot să imi dau semnătura pentru numirea candidatului PSD în Consiliul Județean Cluj”, a declarat Mihai Seplecan.

 

Candidatul PNL la funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, crede că votul de miercuri va fi unul curat și majoritatea PNL - PDL, 18 voturi din 35, va fi respectată.

Comentarii Facebook