Sensul giratoriu de la Iulius Mall Cluj se va face. Când încep lucrările

 

Primarul Emil Boc a declarat că sensul giratoriu de la intersecția străzilor Teodor Mihali și Aleea Slănic, de lîngă Iulius Mall, se va construi cât de curând.

 

Am semnat deja autorizația pentru sensul giratoriu și după sărbători vor începe lucrările la sensul giratoriu de la Slănic, acel sens atât de mult dorit, așteptat. Au fost niște probleme legate de proprietăți, pentru că acel sens trecea pe mai multe proprietăți. S-a rezolvat această problemă cu întreaga suprafață, s-a emis autorizația. Aceasta este în mâna beneficiarului. Ne-a comunicatre că după Paște se va începe lucrarea la sensul giratoriu de pe strada Slănic. 

 

Realizarea sensului gratoriu este deja autorizată și lucrările vor începe pe banii constructorului de acolo. Nu se va emite o altă autorizație pentru lucrări acolo, pentru că mai are ceva lucrări, până când nu se va face sensul giratoriu. Este condiționată următoarea autorizație care trebuie semnată de realizarea sensului giratoriu. S-a rezolvat problema de proprietate. Am semnat totul acum o săptămână și după Paște am fost informat că va începe lucrarea de construcție a acelui sens giratoriu”, a declarat primarul EMil Boc, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Sensul giratoriu va fi realizat de firma care a ridicat ansamblul Riviera, de lângă Facultatea de Științe Economice.

 

În intersecția de lângă Iulius Mall Cluj s-au produs foarte multe accidente rutiere, iar șoferii au cerut în repetate rânduri rezolvarea situației prin amenajarea unui sens giratoriu.

Comentarii Facebook