Miercuri 24 Aprilie

Senatorii detin bijuterii si obiecte pretioase in valoare de 1,5 milioane de euro

 

Senatorii Romaniei detin obiecte pretioase in valoare de peste 1,5 milioane de euro. Din cei 139 de senatori, 39 au declarat ca detin obiecte de valoare, insa 2 dintre ei nu au mentionat si suma.

Tablouri de autori faimosi sau mai putin cunoscuti, bijuterii din aur si diamante, icoane, timbre vechi, pietre pretioase, statuete, gravuri, tacamuri, carti, mobila, cercei din aur, coliere, lantisoare si chiar un pian sunt doar cateva din obiectele de valoare detinute de cei mai inalti demnitari ai tarii, scrie Econtext.

In fruntea topului se afla senatorul PDL Cristian Radulescu. El are bijuterii, tablouri, icoane, in valoare de 340.000 de euro. Pe al doilea loc se plaseaza Gabriel Mutu, senator din partea PSD, care detine bijuteri, ceasuri, tablouri ce valoreaza 185.000 de euro.

Ioan Chelaru a declarat ca detine 20 de tablouri, 10 statuete si 10 vase ornamentale, si Anghel Iordanescu, care detine bijuterii din aur.

Pe ultimul loc al clasamentului, cel mai "sarac" este Cristian Diaconescu, fost ministru si actual senator UNPR. El are in posesie trei tablouri ce au o valoare totala de 6.000 de euro.

Vezi AICI ce obiecte de valoare au toti senatorii Romaniei.

 

Foto: econtext.ro

 

Comentarii Facebook