Sectie de politie locala si loc de joaca in Marasti Galerie FOTO


Primaria Cluj-Napoca a dat folosinta un loc de joaca pentru copii si o sectie de politie locala, ambele amenajate in cartierul Marasti, pe strada Aurel Vlaicu.
 
"Este primul proiect de acest gen prin care municipalitatea incearca descentralizarea Politiei locale, cu scopul de a o aduce mai aproape de cetatean si de problemele cu care se confrunta. Dupa modelul cartierului Marasti Primaria va infiinta astfel de sedii ale Politiei Locale in toate cartierele municipiului", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

In spatiul destinat politiei locale, de pe strada Aurel Vlaicu nr. 3A, au fost amenajate 5 birouri pentru inspectorii Politiei Locale. Vor interveni in aceasta zona echipe alcatuite din cate doi inspectori din urmatoarele domenii de activitate: Control Urbanism si disciplina in constructii, Protectia mediului si igienizare, Inspectie comerciala si Control Trafic rutier.

De la Serviciul Ordine si Siguranta Publica vor veghea in aceasta sectie 9 inspectori. In plus va fi asigurata permanenta in aceasta sectie de catre un dispecer care va prelua apelurile si problemele oamenilor.

In total au fost mobilizati pentru zona Marasti 18 politisti locali.

Primaria Cluj-Napoca a dat astazi in folosinta si un loc de joaca pentru copii. Investitia in cele doua locatii este de 115.000 de lei, pentru sediul politiei locale, si de inca un milion de lei, pentru asfaltarea strazii Trotusului si de pavare a zonei adiacente strazii Aurel Vlaicu, plus amenajarea locului de joaca pentru copii.

Comentarii Facebook