Se rupe "familia" PNL-PC? Conservatorii anunta ca au un candidat propriu la primaria Cluj Napoca


Presedintele Partidului Conservator Cluj, Adrian Zaharia, a afirmat ca in urma unui sondaj de opinie in randul membrilor de partid va anunta candidatul la functia de primar al municipiului Cluj Napoca.

Zaharia a fost deranjat de declaratia unui "coleg liberal" care a spus ca pe conservatorii din Cluj "daca ii aduni pe toti laolalta, incap intr-un autobuz, ce sa le dam aici?".

"Pozitia liberalilor, recunoastem ca, nu ne surprinde foarte mult, dar " le aducem la cunostinta " ea ne favorizeaza, cunoscut fiind ca asemenea exercitii de imagine contrabalanseaza intentia emitatorului inspre cel 'victimizat'. Si, daca sunt atat de preocupati colegii liberali de soarta PC, ii instiintam ca pana acum avem  12 persoane cu prima sansa de a castiga la primariile unor importante localitati din judetul nostru. In ce priveste primaria municipiului Cluj Napoca, in cel mai scurt timp - dupa o sondare obiectiva si extrem de riguroasa printre membrii PC -  va fi anuntat candidatul nostru", a declarat Adrian Zaharia, intr-un comunicat de presa.

Presedintele PC Cluj a mai spus ca este "vorba de o persoana tanara, care nu a migrat de la un partid la altul, cu carisma si vadite competente in administratia publica, venita din mediul universitar clujean".

 

Adrian Zaharia a declarat ca prin aceasta initiativa nu se incalca protocolul Uniunii Social Liberale (USL) pentru ca atat PNL, cat si PSD vor avea un candidat.

Comentarii Facebook