Se ridica masinile de pe strada Plopilor pentru a face loc lucrarilor la linia de tramvai

 

Primaria Cluj-Napoca ii avertizeaza pe soferi sa nu isi mai parcheze masinile pe strada Plopilor, pentru ca masinile vor fi ridicate. Au inceput lucrarile la linia de tramvai.

In urma inceperii lucrarilor de reabilitare a liniei de tramvai, Primaria municipiului Cluj-Napoca instituie incepand de marti, 4 octombrie, restrictii de circulatie pe strada Plopilor, intre Pod Calvaria si strada Pandurilor.

"Se interzice oprirea/stationarea/parcarea pe strada Plopilor. Neconformarea la noua situatie va atrage dupa sine sanctiunea ridicarii autovehiculelor, pe parcursul lucrarilor se desfiinteaza temporar locurile de parcare cu abonament de pe strada Plopilor, pe tronsonul cuprins intre Pod Calvaria si strada Pandurilor, se suspenda  standul de taximetrie de pe strada Plopilor nr.75 si zona de lucrari va fi semnalizata cu indicatoare rutiere", precizeaza reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

Lucrarile la linia de tramvai, pe primul tronson intre strada Bucium (cartierul Manastur) si Piata Garii au inceput in luna iunie si trebuie finalizate pana in mai 2012.

 

Foto: Lucrari la linia de tramvai pe strada Baritiu

Comentarii Facebook